Logo Saveta za sajt baner copy

Saturday, 06 January 2018 11:13

Božićna čestitka

Rate this item
(0 votes)

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika - Božića, predsednik Tefik Ramadanović i članovi Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine, čestitali su svim vernicima praznik koji svale po julijanskom kalendaru.

U čestitki se kaže:

- Svim vernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru, upućujemo najiskrenije čestitke uz želju da ovaj najradosniji hrišćanski praznik provedu sa najbližima u miru, ljubavi i blagostanju. Neka Vam ova 2018. godina i Božić donesu ličnu i porodičnu sreću, zdravlje i napredak, veru i nadu u bolje sutra. Najveći hrišćanski praznik prilika je da se podsetimo da pojedinačnim i zajedničkim uspesima, uz međusobno razumevanje i poštovanje, gradimo bolje odnose i težimo ka zajedničkom cilju. To je vreme da se okupimo sa voljenima i podelimo duh mira i dobre volje. To je vreme kada je zajednica od presudne važnosti i prilika da prihvatimo sve različitosti.

Svim građanima Republike Srbije želimo da im dani nakon Božića donesu mnogo lične i porodične sreće i uspeha u radu, da negujemo toleranciju i razumevanje, da ne zaboravimo one kojima je pomoć potrebna.

Mir Božji, Hristos se rodi!

Read 631 times Last modified on Saturday, 06 January 2018 11:40

0°C

Belgrade

Mostly Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 6.44 km/h

  • 13 Dec 2018 3°C -1°C
  • 14 Dec 2018 2°C -2°C
Banner 468 x 60 px
http://www.zoofirma.ru/